<Ağustos 2018>

Üniversite Tercih Destek Merkezi

Gençlerimizin hayatlarında önemli bir yer tutan üniversite sınavı, sırasını tercih dönemine bırakıyor. Hayatlarına yön verecek olan öğrencilerimizin, tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmesini sağlamak ve onlara değerlendirebilecekleri alternatifleri sunmak için Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde “Üniversite Tercih Destek Merkezi” kuruluyor.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi, kurulduğu günden bu yana gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve yeni beceriler kazanmaları konusunda destek oluyor. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için düzenlediği YGS ve LYS Hazırlık Kursları, üniversite tanıtım gezileri ve sınav stresini aşarak motivasyonlarını arttırıcı seminerler düzenleyerek sınavdan önce öğrencilerin yanında olan Gençlik Merkezi, sınavdan sonra da doğru tercih yapabilmeleri için Üniversite Tercih Destek Merkezi ile yanlarında olmaya devam ediyor.

18-24 Temmuz tarihleri arasında aktif olacak Üniversite Tercih Destek Merkezi, Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile açılıyor. Tercih döneminin başından sonuna kadar öğrencilere yardımcı olacak uzman eğitimciler, hafta sonu da dâhil 10.00-18.00 saatleri arasında Gençlik Merkezi’nde yerlerini alacaklardır.