<Ekim 2018>

Fotoğrafçılık Atölyesi’nde İkinci Dönem Başlıyor

15. dönemini geride bırakan Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık Atölyesi’nde 16. dönem başvuruları başladı. Teorik ve pratik eğitimleri ile yoğun ilgi gören derslerimizin kısa sürede başlaması planlanıyor. Son dönem öğrencilerini her dönem olduğu gibi bu dönem de 28 Mart Pazartesi günü Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi Sergi Salonu’nda sergi severler ile buluşacak.

Eğitmenliğini fotoğraf sanatçısı Timur Tahmaz’ın yaptığı fotoğrafçılık atölyemizde öğrencilerimiz, önce fotoğraf makinelerini tanıyacak sonrasında enstantane, diyafram ve ISO gibi temel parametreleri kavrayarak fotoğrafçılığın inceliklerini öğrenecekler. Sadece teorik değil aynı zamanda şehir içi ve şehir dışı gezileri ile pratik eğitimlerini gerçekleştirecek olan 16. dönem öğrencilerini eğlenceli ve yoğun bir sezon bekliyor olacak. Öğrencilerimiz heyecanlı ve güzel bir sezonun ardından pratik eğitimler sonucu objektiflerinden yansıyan kareleri yine Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunacaklar.

Sizleri de bu deneyimin bir parçası olmaya davet ediyor ve en kısa sürede kayıtlar için Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezine müracaatlarınızı bekliyoruz.