<Eylül 2017>

Kefken Çevre Yaz Kampı 14’üncü Sezona Kapılarını Açıyor!

Beyoğlu Belediyesi’nin 13 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Kefken Çevre Yaz Kampı, 14’üncü sezona ve yeni misafirlerine hazır.

Her yıl binlerce öğrenciyi ve bir o kadar günübirlik ziyaretçiyi ağırlayan Kefken Kampı, yeni sezona 17 Temmuz itibarı ile başlıyor.  Öğrencilerin, yeni arkadaşlık bağları kurarak sosyalleşme imkânı buldukları, unutulmaz deneyimler kazanarak yaz aylarını renklendirdikleri, eğlenerek öğrenip kendilerini keşfetme ve yeteneklerini sergileme fırsatı yakaladıkları kampımız, onlar için bu yazın da değişmezlerinden biri olacak. Bir hafta boyunca sanatsal ve sportif branşlara katılarak kendilerini geliştirecek olan öğrencilerimiz tiyatro, halk dansları, değerler eğitimi, basketbol, geleneksel çocuk oyunları, yüzme ve daha birçok etkinlikte, alanında uzman eğitmenler ile birlikte çalışma imkânına da sahip olacak. Beyoğlu İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden ya da okuyan, 12-18 yaş aralığındaki öğrencilerimiz, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezimizden alacakları formu, aileleri ile birlikte doldurarak başvuru yapabilirler.

Yetişkinler için günübirlik kayıtlarımız da başlıyor.

Şehir hayatından günübirlik de olsa uzaklaşmak isteyen yetişkinlerimiz için de Kefken Çevre Yaz Kampı, yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. “Sosyal belediyecilik, toplumun her kesimine ulaşmayı gerektiriyor.” diyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan; “Her yıl binlerce gencimizi Kefken’de ağırlarken, hayatımızın vazgeçilmezleri olan annelerimizi, babalarımızı, dedelerimizi, ninelerimizi unutmuyoruz.” diyerek Kefken Çevre Yaz Kampı’nın kapılarını tüm Beyoğlu için ardına kadar açıyor. Kampı tanıma fırsatı bulan misafirlerimiz, bir günlüğüne de olsa temiz hava ve denizden faydalanıyor.

Kampımızı günübirlik ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız 444 0 160 telefon numaralı iletişim merkezimize kayıt yaptırabilirler.

Beyoğlu’nun, deniz ile ormanın, mavi ile yeşilin birleştiği yerdeki en güzel mahallesi Kefken Kampı, öğrencilerini ve günübirlik ziyaretçilerini bekliyor.