<Ağustos 2018>

Yaz Spor Okulları Başladı

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları da kayıtlarına başladı. 7 - 14 yaş arasındaki çocuklar için 9 farklı branşta eğitimin verileceği spor okullarında öğrenciler, Futbol, Basketbol, Voleybol, Satranç, Savunma Sporları, Jimnastik, Masa Tenisi, Yelken ve Yüzme branşlarından istediği herhangi birini tercih edebilecek. Eğitim için gerekli olan tüm materyaller ise Beyoğlu Belediyesi tarafından öğrencilerimiz için ücretsiz bir şekilde temin edilecek.

Öğrencilerimiz yaz spor okulları sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak duracak, teknoloji bağımlılığının önüne geçerek yeni arkadaşlıklar kurup takım halinde spor yapacak ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek verimli bir şekilde tamamlayacaklar. Özel spor salonları, okul spor salonları, Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında yer alan spor sınıfları dahil toplamda 34 spor tesisinde gerçekleştirilecek olan yaz spor okullarımızda öğrencilerimizi, alanlarında uzman eğitmenler hem bilgilendirecek hem de mücadele ruhunu dostluk çerçevesinde aşılayarak geleceğin sporcularını yetiştirecekler.

Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları' na katılmak isteyen öğrencilerin, okul idarelerinden, Gençlik Merkezlerimiz ya da Semt Konaklarımızdan aldıkları başvuru formunu ailelerine imzalatarak, yine aynı noktalara teslim etmeleri yeterli olacak.