<Kasım 2018>

Gençlik Merkezi’nde Kurs Kayıtları Başladı!

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi her yıl düzenlediği Üniversite Hazırlık ve Kişisel Gelişim Kursları için bu yıl da kayıtlara başladı. Gençlere değer veren ve her daim yanlarında olan Beyoğlu Belediyesi Başkanımız Ahmet Misbah Demircan, gençlerden oluşan bir kültür şehri inşa etme hayalini gerçekleştirmek için kurduğu Gençlik Merkezi’ni büyütmek ve geliştirmek için çalışmaları tamamladı. Kültür ve sanatın yanı sıra çağımızın gerekliliği olan teknoloji ile iç içe bir sezon Gençlik Merkezi’nde katılımcılarını bekliyor olacak.

Yabancı dilden sahne sanatlarına, yazılım, kodlama ve tasarım üzerine kurulu teknoloji derslerinden enstrüman derslerine kadar uzanan onlarca kurs ve binlerce öğrenciyle faaliyetlerini gerçekleştiren Gençlik Merkezi, yeni dönemde yeni yerinde gençlerle buluşmaya devam edecek. Bu yıldan itibaren derslerimiz İstiklal Caddesi üzerinde İmam Adnan Sokakta yer alan Akademi Beyoğlu binasında gerçekleştirilecek.

Üniversite Yolu Gençlik Merkezi’nden Geçiyor

Her yıl onlarca öğrenci, Gençlik Merkezi’nde katıldığı Üniversite Hazırlık Kursları ile üniversiteli oluyor. Derslerin yanında Sınav Stresi ile Başa Çıkma ve Motivasyon Seminerleri, Üniversite Tanıtım Gezileri ve sınav sonrasında kurulan Tercih Destek Merkezi ile bu süreçte gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu sene Akademi Beyoğlu Binasında daha modern dersliklerde Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimlerinde ayrı ayrı verilecek olan derslerimize katılmak için Gençlik Merkezimize gelerek kayıt oluşturabilirsiniz.

Kişisel Gelişim ve Hobi Kursları Başlıyor

Beyoğlu Gençleri’nin uğrak noktası haline gelen Gençlik Merkezi, Kişisel Gelişim ve Hobi Kursları için de kayıtlara başladı. Yeni dönemde Akademi Beyoğlu binasına taşınan merkezimiz, yeni  yerinde yeni heyecanla dolu dolu bir sezona başlamak ve gençleri bünyesine katarak büyümek için hazır. Binlerce gence yeteneklerini keşfetme, ilgi alanlarında kendini geliştirme, yeni dostluklar ile sosyalleşme fırsatı sunan merkezimizde gençler, alanında uzman eğitmenler ile çalışacak. 15-30 yaş önceliği ile sizler de Öğrenci Belgesi / Diploma Fotokopisi, Kimlik Fotokopisi ve 1 Adet Fotoğraf ile Gençlik Merkezi’ne müracaat edebilir ya da ön kayıt için Online Başvuru Formu’nu doldurabilirsiniz.. Kurslarımız ücretsiz ve sertifikalıdır. Derslerimiz yeterli kontenjana ulaşılması halinde açılacaktır.