<Kasım 2018>

Kış Spor Okulları’nda Kayıtlar Başladı

Yıl boyunca sporla buluşan 7-14 yaş arasındaki ilk ve ortaokul öğrencileri için düzenlediğimiz spor okullarında sırada Kış Spor Okulları var. “Sağlıklı Nesiller İçin Her Mevsim Spor” anlayışıyla düzenlediğimiz spor okullarında gençler eğleniyor, öğreniyor, kendini hem fiziksel hem zihinsel olarak geliştiriyor.

Kış Spor Okulları’nda bu sene 12 farklı branşta ders verilecek. Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Masa Tenisi, Badminton, Satranç, Savunma Sporları, Jimnastik, Yelken ve okullarımız ile organize ettiğimiz Yüzme ve Okçuluk dersleri bu sene Kış Spor Okulları’nda öğrencilerimizin katılabileceği branşlar olacak. Hem bireysel hem takım sporları ile gençler spor kültürünü benimseyerek okuldan sonraki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmiş olacak. Derslerimiz sırasında kullanılan her türlü materyal, belediyemiz tarafından ücretsiz olarak temin edilmektedir.

Beyoğlu Belediyesi Kış Spor Okulları’na katılmak isteyen öğrencilerimiz okul idarelerinden, Semt Konakları’ndan ve Gençlik Merkezi’nden aldıkları formları aileleriyle birlikte doldurup aynı noktalara teslim etmeleri yeterli olacak. Sizleri de en kısa sürede başvuru noktalarına bekliyoruz.