<Ekim 2018>

Gençlik Merkezi’nde Kurs Kayıtları Başladı!
Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi her yıl düzenlediği Üniversite Hazırlık ve Kişisel Gelişim Kursları için bu yıl da kayıtlara başladı. Kültür ve sanatın yanı sıra çağımızın gerekliliği olan teknoloji ile iç içe bir sezon Gençlik Merkezi’nde katılımcılarını bekliyor olacak.

Haydi Hanımlar Durmak Yok
Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz Bayan Sporları’nda kayıtlar 17 Eylül itibari ile başlıyor. Semt Konaklarımızda Step, Pilates ve Aerobik derslerinin yanı sıra Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Fitness dersleri de olacak.

Beyoğlu’nda öğrencilere YKS tercihlerinde tam destek
Eğitim dönemi boyunca açtığı Üniversite Hazırlık Kursları ile öğrencileri üniversite sınavına hazırlayan Beyoğlu Belediyesi, gençleri tercih döneminde de yalnız bırakmadı. Beyoğlu Gençlik Merkezinde kurulan Tercih Destek Merkezinde öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde tercihlerini yaptı.

Öğrenciler Kefken’de Tatilin Keyfini Çıkartıyor
Beyoğlu Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Kefken Çevre ve Yaz Kampı, 15. yılında da öğrencilerin buluşma noktası oldu.

Beyoğlu’nda Öğrencilerin Karne Hediyesi Kefken Kampı
Beyoğlu Belediyesi tarafından 15 yıldır aralıksız düzenlenen Kefken Çevre Yaz Kampı, bu yıl da öğrencilerin buluşma noktası oldu. Her hafta farklı öğrenci gruplarını ağırlayan kampta, öğrenciler kültürel, sanatsal ve sportif eğitimlerle dolu dolu bir tatil geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yaz Spor Okulları Başladı
Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları da kayıtlarına başladı. 7 - 14 yaş arasındaki çocuklar için 9 farklı branşta eğitimin verileceği spor okullarında öğrenciler, Futbol, Basketbol, Voleybol, Satranç, Savunma Sporları, Jimnastik, Masa Tenisi, Yelken ve Yüzme branşlarından istediği herhangi birini tercih edebilecek. Eğitim için gerekli olan tüm materyaller ise Beyoğlu Belediyesi tarafından öğrencilerimiz için ücretsiz bir şekilde temin edilecek.

Kefken Çevre Yaz Kampı 15’üncü Sezona Kapılarını Açıyor!
Beyoğlu Belediyesi’nin 14 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Kefken Çevre Yaz Kampı, 15’üncü sezona ve yeni misafirlerine hazır.

Haliç Yelken Yarışları 'nda ödüller sahiplerini buldu
Beyoğlu’nda bu yıl 12.si düzenlenen Geleneksel Haliç Yelken Yarışları’nda ödüller sahiplerini buldu. Turnuvaya 9 sporcu ile katılan Beyoğlu Yelken Kulübü, aldığı başarılı sonuçlarla göz doldurdu.

Beyoğlu'nda 23 Nisan kutlamaları Çocuk Koşusu ile başladı
2.Beyoğlu Çocuk Koşusu'na katılan Başkan Demircan, “Çocuklar ve gençler bizim için çok kıymetli. Onları hayatın içerisine katmak, enerjilerini ortaya çıkarmak ve onlara önemli olduklarını hissettirmek bizim en önemli vazifemiz.

Beyoğlu Gençleri Çanakkale’de!
Üç okulumuzdan yaklaşık 1000 öğrencinin katılımıyla Çanakkale ve Gelibolu Yarımadasına gezilerimizi gerçekleştirdik.

Beyoğlu, Dünya Kadınlar Günü için koştu
Beyoğlu’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ‘Beyoğlu Kadınlar Koşusu’ düzenlendi. 7'den 70'e binlerce kadın katıldığı etkinlikte konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Biz her sene bu koşuları düzenliyoruz. Güzel bir aktivite oluyor. Kadınlarımız bundan mutlu oluyor.” dedi.

Okullar Arası Satranç Turnuvası’nın galipleri belli oldu
Beyoğlu’nda düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası’nın ödül töreninde konuşan Başkan Demircan, “Bu çağda çocuklara zihinsel spor yaptırmak gerekiyor. Onun için satranç yükselen bir değerdir. Hedefimiz geleceğin neslini yetiştirmek ise satrancı tüm okullarımıza yayacağız.” dedi.

Kişisel Gelişim Ve Hobi Kursları Devam Ediyor
Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü olarak her yıl binlerce genci Gençlik Merkezi’nde ağırlıyoruz. Kişisel Gelişim ve Hobi Kursları her sene olduğu gibi bu sene de Beyoğlu gençlerinin en uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Okçuluğun Geleceği Beyoğlu’nda
Klasik spor anlayışının dışına çıkarak gençlerimize ata sporumuz okçuluğu tanıtmak, sevdirmek ve geleceğin okçularını yetiştirmek amacıyla düzenlediğimiz projemize kadar her yıl 12 bin öğrenci katılıyor.

Beyoğlu Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Tam Destek
Beyoğlu Belediyesi’nin Gençlik Merkezlerinde açtığı Üniversite Hazırlık Kursları bu yıl da yoğun ilgi gördü. Eylül ayının ikinci haftasında başlayan kurslarla yaklaşık 200 öğrenci LYS’ ye hazırlanacak.

Üniversite Hazırlık ve Kişisel Gelişim Kursları kayıtları başladı
Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da kişisel gelişim ve hobi kursları ile gençlerin ilk uğrak noktası olmayı hedefliyor.

Çocuklar Kefken Kampında eğlenerek öğreniyor
Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı’nın 5. haftasında eğitim alan öğrenciler düzenlenen veda gecesinde hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin aileleriyle birlikte geceye katılan Başkan Demircan, “KefkenKampımızın hedefi, kültürel ve sanatsal aktivitelerle çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak.” dedi.

Gençlik Merkezi öğrencilerin başarıya ulaşmasına destek oldu
Beyoğlu Belediyesi’nin Gençlik Merkezinde verilen “Üniversite Hazırlık Kursları” ile LYS’ye hazırlanan 72 öğrenci, Türkiye’nin en köklü üniversitelerini kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Beyoğlu'nda yaz okullarına katılan 5 bin öğrenci sertifikalarını aldı
Beyoğlu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede yaşayan çocuklar için her yıl açtığı Yaz Okulu bu yıl da yoğun ilgi gördü.

Kefken kampına katılan öğrencilerden muhteşem gösteri
Beyoğlu Belediyesi’nin 14 yıldır devam eden Kefken Çevre ve Yaz Kampı her hafta yeni misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...