<Ağustos 2020>

Kefken’de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor!
Beyoğlu’nda yaz denince gençlerin ilk aklına gelen Kefken Çevre Yaz Kampı’nda yeni dönem kayıtları başladı. Öğrencilerimizin sporla buluştuğu, çeşitli kamp içi faaliyetler ile kişisel gelişimlerini desteklediğimiz ve nitelikli bireyler olarak yetişmelerini sağlayan Kefken Kampı bu yıl da öğrencilerini bekliyor.

Beyoğlu Belediyesi Tercih Destek Merkezi Açılıyor!
Beyoğlu gençleri, üniversite sınavına Akademi Beyoğlu’nda hazırlanıyor. Düzenlediğimiz Üniversite Hazırlık Kursu ile yüzden fazla genç, seçtikleri sayısal, sözel ya da eşit ağırlık alanlarında eğitimlerine başlıyor.

Beyoğlu’nda Çocuklara Havuz Keyfi
Eğitim öğretim sezonu içerisinde “Beyoğlu’nda Yüzme Bilmeyen Kalmasın” diyerek başlattığımız ve her yıl binlerce öğrenciyi suyla buluşturan Beyoğlu Belediyesi Yüzme Okulu bu yaz, okullara taşınıyor.

Online Akademi’de Burslu Yazılım Uzmanı Yetiştirme Programı
Beyoğlu Belediyesi ve BilgeAdam Akademi İş Birliği İle Online Akademi’de Burslu Yazılım Uzmanı Yetiştirme Programı

Gençlerin Gözünden 19 Mayıs Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Gençlik Haftasında online olarak düzenlediğimiz “Gençlerin Gözünden 19 Mayıs” konulu fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Sinema Akademisi Kaldığı Yerden Devam Ediyor
Covid-19 salgını nedeni ile ara verdiğimiz Beyoğlu Sinema Akademisi’nde online ders çalışmalarına başlıyoruz.

Gençlik Haftasında Beyoğlu Online Satranç Turnuvası
Gençlerin sosyal faaliyetlerine devam edebilmelerini sağlamak ve arkadaşlarıyla dostluk mücadelesine girebilecekleri bir rekabet ortamı oluşturmak için çalışmalarımızı tamamladık. Bu vesile ile 17 Mayıs’ta Beyoğlu Online Satranç Turnuvası’nı düzenliyoruz.

Sağlık Temalı Resim, Şiir Ve Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı!
Beyoğlu Belediyesi olarak düzenlediğimiz liseler arası “sağlık” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında kazananlar belli oldu. İçinde bulunduğumuz süreci gençler için verimli hale getirmek ve toplumsal hayata aktif olarak katılmalarını sağlamak için evlerinde katılabilecekleri birçok çalışma düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz.

19 Mayıs Temalı Online Fotoğraf Yarışması
Beyoğlu Belediyesi olarak, içinde bulunduğumuz süreçte gençlerimizin toplumsal hayata devam edebilmelerini sağlamak ve sorumluluk alabilen insanlar olarak yetişmelerini desteklemek amacıyla online olarak katılabilecekleri birçok yarışma düzenledik.

“23 Nisan” Temalı Yarışmalar Tamamlandı
“Yarıştan Değil, Dışarıdan Uzak Durun” diyerek başlattığımız, Beyoğlu’ndan okuyan ya da ikamet eden öğrencilerimizin katıldığı ve süreci online olarak yürüttüğümüz resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarını tamamladık. Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen yarışmanın başvuruları 30 Mart’ta başladı. 20 Nisan’da biten katılımın ardından ilk ve ortaokul kategorilerinde toplamda 150 eser değerlendirmeye alındı.

Moda Tasarım Atölyesi Kayıtları Başladı!
Son yılların gözde mesleği moda tasarımı eğitimi Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından ücretsiz olarak veriliyor.

Okullarda İlk Yardım Eğitimi
“Profesyonel ekipler gelene kadar hasta ve yaralılara yapılan ilk müdahale” olarak tanımlanan ilk yardım, hem fiziksel yaralanmalarda hem de travmatik durumlarda birincil yardım yöntemi olarak kabul edilmektedir. İlk yardım her türlü afet, kaza, yaralanmaya ya da ölüme sebep olabilecek olayda hayat kurtarabilmektedir.

Beyoğlu Geleneksel Sanatlar Akademisi Açılıyor!
Anadolu’nun sanatları olarak kabul edilen ve kültürümüzde kendine yer bulmuş birçok sanatı vatandaşlarımız ile yeniden canlandırmak istiyoruz. Bu amaçla Beyoğlu Belediyesi olarak Beyoğlu Geleneksel Sanatlar Akademisi’ni faaliyetlere açıyoruz.

Karakalem Kursu
Çizgi çalışmaları ile başlayarak karakalem tekniği ile resim çizmek isteyen tüm gençleri Gençlik Merkezimize bekliyoruz. Kursumuza katılan öğrencilerimiz tonlama, oran-orantı, eskiz çalışmaları ve basit egzersizler ile kendi karakalem tekniğini oluşturabilecekler.

Sosyal Medya Kursu
Sosyal medya, günümüz iletişim yöntemleri arasında kendine en geniş yer bulan araçlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal ağlarda nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini öğrenmek ve hesabın en doğru şekilde nasıl yönetilebileceği konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için Sosyal Medya Kursu açıyoruz.

İspanyolca Kursu
İspanyolca dünyanın en çok konuşulan dilleri arasında yer almaktadır. Her geçen gün tercih edilme ve konuşulma oranı da artmaktadır. Bizler de gençlerden gelen yoğun taleple yeni bir İspanyolca sınıfı daha açıyoruz.

5. Okullar Arası Satranç Turnuvası
Geleneksel hale gelen ve her yıl okullarımızla birlikte planladığımız okullar arası satranç turnuvasının beşincisi bu sene 20-21 Şubat tarihleri arasındaBeyoğlu KasımpaşaSpor Salonunda gerçekleşecek. Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BeyoğluGençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediğimiz turnuva iki gün boyunca devam edecek. Arkadaşlarıyla birlikte tatlı bir rekabete girecek olan gençler diğer öğrenciler ile sosyalleşme fırsatı bulacak.

Rusça Kursu
Gençlik Merkezi’nde açtığımız İngilizce, Almanca, Fransızca, Korece, Arapça ve İspanyolca kurslarında yüzlerce genç eğitimlerine devam ediyor. Dil Atölyelerinde hız kesmeyen derslerimize şimdide Rusça’yı ekliyoruz.

Ney Kursu
Tasavvuf müziğinin ve Türk musikisinin ana enstrümanlarından biri olan ney için kurs kayıtlarımız başladı. Oturuş, tutuş ve üfleme tekniklerinin yer verileceği derslerde öğrencilerimize nota, makam ve taksim eğitimleri de verilecek.

Karikatür Kursu
Gençlerin mizah duygusunu ortaya çıkarmak ve çizim yeteneklerini geliştirme amacıyla Karikatür Derslerini başlatıyoruz. Derslerimize katılan öğrenciler, çizdikleri resimleri eğlenceli ve esprili bir görsele nasıl dönüştürülebildiğini öğrenerek kendilerini bu alanda geliştirebilecekler.

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...