<Ağustos 2019>

Başkan Yıldız Kefken Kampı’nda Gençlerle Birlikte Etkinliklere Katıldı
Kefken Çevre ve Yaz Kampı, 5. Hafta misafirlerini ağırladı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da kampı ziyaret ederek gençlerle birlikte etkinliklere katıldı.

Beyoğlu’nda Tecrübeli ve Profesyonel Yelkenciler Yetişiyor
Beyoğlu Belediyesi açtığı Beyoğlu Yelken Okuluyla tecrübeli ve profesyonel yelkenciler yetiştiriyor. Teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimlere her yıl yaklaşık 500 öğrenci katılıyor.

Yks Tercih Destek Merkezi Açılıyor
Öğrencilerimizi yönlendirmek, atacakları adımda yanlarında olmak, onları desteklemek ve tercihlerini en doğru şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla YKS Tercih Destek Merkezi açıyoruz

Beyoğlu’nda Yaz Spor Okulları İle Eğitime Ara Vermek Yok!
Her yıl binlerce çocuğu sporla tanıştıran Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları, bu yaz da yoğun ilgi gördü. Futboldan voleybola, yüzmeden masa tenisine kadar 11 farklı branşta ücretsiz olarak verilen eğitimler çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürdü.

Kefken Kampı Türkiye’nin 81 İlinden Gençleri Ağırlıyor
Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı’nı ziyaret eden Başkan Yıldız, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Gençlerle birlikte etkinliklere de katılan Başkan Yıldız, “Türkiye’nin 81 ilinden çocuklarımız var burada. Amacımız gençlerimizi geleceğe hazırlamak. Biz gençlerimiz için varız ve her zaman onlar için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Başkan Yıldız Görüntülü Bağlantı İle Kefken Kampı’ndaki Gençleri Selamladı
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kefken Çevre Yaz Kampı’nda düzenlenen söyleşiye görüntülü bağlantıyla katılarak gençleri selamladı. Gençlerle sohbet eden Başkan Yıldız, kendilerini "Payitaht: Abdülhamid" dizisinin setine götürme sözü verdi.

Kefken Yaz Kampı 16. Sezona Kapılarını Açtı
Beyoğlu Belediyesi'nin 15 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Kefken Çevre Yaz Kampı, 16. sezonuna kapılarını açtı. Kampın ilk misafirleri, Kasımpaşa İskelesi önünde düzenlenen törenin ardından otobüslerle Kefken'e uğurlandı.

Beyoğlu’nda Bu Yaz Yine Kefken Coşkusu Yaşanacak
Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı 16. sezonunda da gençleri bekliyor. Her yıl Beyoğlu gençlerinin dört gözle beklediği Kefken Kampında yeni dönem için kayıtlar başladı.

Beyoğlu’nda Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı
7-14 yaş aralığındaki çocuklara sporu sevdirmek, bedensel ve zihinsel gelişimlerine destek olmak için açılan Yaz Spor Okulları’nda futbol, basketbol, voleybol, yüzme, yelken, masa tenisi, satranç, tenis, badminton, savunma sporları ve jimnastik dersleri verilecek.

4. Beyoğlu Okullar Arası Satranç Turnuvası Ödül Töreni ile Son Buldu
4. Beyoğlu Okullar Arası Satranç Turnuvası’nın ödül töreninde konuşan Başkan Demircan, “İçerisinde bulunduğumuz çağ, bilişim çağı. Onun için gençlerimiz, robotik, yazılıma çok yakın duruyor. Dolayısıyla bu satrancın stratejisi, hamlesi, planlaması, projelendirmesi ve çocuklara kattığı hareketliliğe önem veriyorum.” dedi.

4. Beyoğlu Okullar Arası Satranç Turnuvası Başladı
Öğrencilerde olumlu rekabet duygusu oluşturmak amacıyla düzenlenen “4. Beyoğlu Okullar Arası Satranç Turnuvası”nın açılışında konuşan Başkan Demircan, “Satranç sadece bir spor değil bir yaşam tarzıdır. Bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

4. Okullar Arası Satranç Turnuvası
Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü olarak her yıl düzenlediğimiz 4. Okullar Arası Satranç Turnuvası, 20-21 Şubat tarihlerinde Kasımpaşa Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Beyoğlu Dünya Kadınlar Günü İçin Koşuyor
Beyoğlu Belediyesi,8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ‘Beyoğlu Kadınlar Koşusu’ ile kutluyor.3 Mart Pazar günü saat 10:00’da Beyoğlu Belediyesi’nin Hasköy Sahil’deki etkinlik alanından başlayacak koşuya 16 yaş ve üstü kayıt yaptıran tüm hanımlar katılabilecek.

Üniversite Yolu Gençlik Merkezi’nden Geçiyor
Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi, her yıl bir milyondan fazla öğrencinin hazırlandığı Üniversite Sınavı’nda gençlerin yanında olmayı sürdürüyor.

Tulum ve Horon Kursu Başlıyor!
Gençlik Merkezi olarak sanatsal,kültürel,sportif etkinliklerle ilçemizdeki gençlerimizin geleceğine katkı sunmaya gayret göstermekteyiz. Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi birçok alanda açmış olduğu kurslara bir yenisini daha ekliyor.

Kış Spor Okulları İle Spora Ara Vermek Yok!
Beyoğlu Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik açılan Kış Spor Okullarında eğitimler başladı. Futboldan savunma sporlarına, satrançtan okçuluğa kadar 12 farklı branşta verilen eğitimlerle sağlıklı nesiller yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kış Spor Okulları’nda Kayıtlar Başladı
Yıl boyunca sporla buluşan 7-14 yaş arasındaki ilk ve ortaokul öğrencileri için düzenlediğimiz spor okullarında sırada Kış Spor Okulları var. “Sağlıklı Nesiller İçin Her Mevsim Spor” anlayışıyla düzenlediğimiz spor okullarında gençler eğleniyor, öğreniyor, kendini hem fiziksel hem zihinsel olarak geliştiriyor.

Gençlik Merkezi’nde Kurs Kayıtları Başladı!
Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi her yıl düzenlediği Üniversite Hazırlık ve Kişisel Gelişim Kursları için bu yıl da kayıtlara başladı. Kültür ve sanatın yanı sıra çağımızın gerekliliği olan teknoloji ile iç içe bir sezon Gençlik Merkezi’nde katılımcılarını bekliyor olacak.

Haydi Hanımlar Durmak Yok
Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz Bayan Sporları’nda kayıtlar 17 Eylül itibari ile başlıyor. Semt Konaklarımızda Step, Pilates ve Aerobik derslerinin yanı sıra Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Fitness dersleri de olacak.

Beyoğlu’nda öğrencilere YKS tercihlerinde tam destek
Eğitim dönemi boyunca açtığı Üniversite Hazırlık Kursları ile öğrencileri üniversite sınavına hazırlayan Beyoğlu Belediyesi, gençleri tercih döneminde de yalnız bırakmadı. Beyoğlu Gençlik Merkezinde kurulan Tercih Destek Merkezinde öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde tercihlerini yaptı.

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...